duminică, 7 iunie 2015

Reteaua – Pasul 3: Conectarea la PRiza 18 iunie | Raluca Filip Iasi - Consultant management independent- Consultant afaceri din Romania

 
"Reţeaua" este operaţiunea de conectare a Administraţiei cu Publicul său Nou. Reprezintă organizarea unor sesiuni de networking, de-a lungul anului 2015.
Întâlnirile sunt gândite pentru a face legătura dintre profesionişti în Administraţia Publică şi specialişti în domenii precum Branding, PR, Copywriting, Publicitate, Grafică, Social Media.
Motivaţia lansării sesiunilor de networking este dorinţa de a simţi în viaţa reală schimbarea pe care o poate aduce comunicarea autentică a instituţiilor publice cu ai lor clienţi.
Joi 18 Iunie va avea loc al treilea eveniment din serie.
Pasul 3: Conectarea la PRiză
Alături de 4 Speakeri, alţi invitaţi vor participa la Sesiunea de Networking.
Profesionişti în administraţie publică, specialişti în promovare dar şi jurnalişti sau consultanţi. Oameni care vor avea ocazia - oferită de Pro Management Consultant - de a face schimb de idei şi date de contact. În speranţa, evident, a unor colaborări ulterioare între ei.
Întâlnirea este accesibilă persoanelor care au primit sau vor primi invitaţie directă, prin e-mail, de la organizatorul evenimentului, ‪#‎RalucaFILIP‬


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu